Ontwerpen

Allereerst maken we een afspraak om af te stemmen wat precies de bedoeling is. We bespreken wensen en ideeën en kijken of het in de bestaande omgeving past en mogelijk is. We bekijken samen de verschillende mogelijkheden, ook in materiaalkeuze etc. We schetsen samen een ontwerp en nemen de maten op. Vervolgens maak ik een offerte op maat, waarin prijs en tijdsplanning direct helder zijn.

Produceren

Wanneer ik de opdracht heb gekregen, ga ik aan de slag om één en ander volgens afspraak te maken. Ik werk volgens een afgesproken tijdsplanning. De materialen die ik gebruik zijn kwalitatief van hoog niveau. Zo mogelijk hou ik u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden, bijvoorbeeld door foto’s te mailen. Ik werk met veel zorg en enthousiasme aan ieder project. En zorg dat iedere opdracht naar tevredenheid wordt gemaakt.

Afleveren

Wanneer de opdracht is afgerond, komt het laatste en essentiële gedeelte; het plaatsen en/of afleveren. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Alles wordt volgens afspraak compleet, gemonteerd en vakkundig afgeleverd.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel of mail mij dan direct: Sander Hesp | sander@hesphoutwerk.nl | 06 – 31 00 22 78